Sastra Jawa

Program Digitalisasi Sastra Daerah

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Wira Iswara, Padmasusastra, 1898, #57

Katalog:Wira Iswara, Padmasusastra, 1898, #57
Sambung:-

(P.B. IX.)

WIRA ISJWARA

Sêrat Wira Iswara

Anggitan Dalêm Sampeyan Dalêm Suwarga Ingkang Sinuhun Kangjêng Susuhunan Paku Buwana IX.

Kawêdalakên sarta kaêsahan kasusastranipun dening Ki Padmasusastra tiyang mardika ingkang amarsudi kasusastran Jawi ing Surakarta.

ALBERT RUSCHE & Co, SURAKARTA, 1898.

--- [0] ---

INHOUD

Gandrung Asmara ... Blz. 3. | Gandrung Turida ... Blz. 21 | Wulang Rajaputra ... Blz. 32 | Wulang Putra ... Blz. 58 | Wulang Putri ... Blz. 99 | a. Jayèngsastra ... Blz. 111 | b. Darma Duhita ... Blz. 140 | c. Darmarini ... Blz. 148 | d. Wara Ratna ... Blz. 153 | e. Menak Cina ... Blz. 157 | f. Panji Jayèngsari ... Blz. 164 | Wulang Punggawa ... Blz. 173 | Wulang Wanita ... Blz. 191 | a. Côndrarini R.W. ... Blz. 205 | b. Côndrarini Is. Br. ... Blz. 216 | Kroton ... Blz. 228 | Gerongan ... Blz. 232 | Rêrêpen ... Blz. 237 | Kadhoktêran ... Blz. 239 | Ibêr-ibêr ... Blz. 241 |

--- [0] ---

VERBETERINGEN

[Ralat sudah dimasukkan langsung ke dalam teks].

VERBETERINGEN

[Lanjutan ralat sudah dimasukkan langsung ke dalam teks].

--- [1] ---

Wira Iswara

--- [2] ---

WIRA ISJWARA

Sêrat Wira Iswara

Anggitan Dalêm Sampeyan Dalêm Ingkang Sinuhun Kangjêng Susuhunan Paku Buwana IX.

Kawêdalakên sarta kaêsahan kasusastranipun dening Ki Padmasusastra tiyang mardika ingkang amarsudi kasusastran Jawi ing Surakarta.

ALBERT RUSCHE en Co., SURAKARTA, 1898.

--- 3 ---