Sastra Jawa

Program Digitalisasi Sastra Daerah

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Puji, Pigeaud, 1953, #1398

Katalog:Puji, Pigeaud, 1953, #1398
Sambung:
1.Puji, Pigeaud, 1953, #1398. Agama dan Kepercayaan | Wulang #1461.
2.Puji, Pigeaud, 1953, #1398. Huruf Jawa | Bacaan #139.

Puji

1. Dhandhanggula

1. suta santi sugênging sudarmi | Darmamaya dirganing kang yuswa | wèt sinewa wahanane | myang prasidaning kayun | kayungyun mring arjaning dasih | de sudarsanèng praja | jajagi silastu | winantu nugrahèng suksma | sumarambah kang kambah kabèh ngastuti | tut wijiling pangagnya ||