Sastra Jawa

Program Digitalisasi Sastra Daerah

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Sumpahipun Patih ing Karaton Surakarta, Anonim, #1951

Katalog:Sumpahipun Patih ing Karaton Surakarta, Anonim, 1847, #1951
Sambung:
1.Sumpahipun Patih ing Karaton Surakarta, Anonim, #1951. Arsip dan Sejarah | Galeri #1322.
2.Sumpahipun Patih ing Karaton Surakarta, Anonim, 1847, #1951. Arsip dan Sejarah | Kasunanan #1323.