Sastra Jawa

Program Digitalisasi Sastra Daerah

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Palapuraning panitra nalika têdhak Madura, c. 1936, #1758

Katalog:Palapuraning panitra nalika dhèrèk pangarsa têdhak Madura, Prajakintaka, c. 1936, #1758
Sambung:
1.Palapuraning panitra nalika têdhak Madura, c. 1936, #1758. Arsip dan Sejarah | Galeri #333.
2.Palapuraning panitra nalika têdhak Madura, c. 1936, #1758. Kisah, Cerita dan Kronikal | Riwayat dan Perjalanan #74.