Sastra Jawa

Program Digitalisasi Sastra Daerah

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Anggêr Ukumane Wong Jawa sapadhane ing Tanah Indiya Nèdhêrlan, Buning, 1883, #276