Sastra Jawa

Program Digitalisasi Sastra Daerah

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Bab Têtuwuhan ing Tanah Hindiya miwah Dayanipun Kangge Jampi, Kloppenburg, 1911, #780