Puji, Pigeaud, 1953, #1398

Judul
Sambungan
1. Puji, Pigeaud, 1953, #1398. Kategori: Agama dan Kepercayaan > Wulang
»  Puji, Pigeaud, 1953, #1398. Kategori: Bahasa dan Budaya > Bacaan Huruf Jawa
Citra

Puji

1. Dhandhanggula

1. suta santi sugênging sudarmi | Darmamaya dirganing kang yuswa | wèt sinewa wahanane | myang prasidaning kayun | kayungyun mring arjaning dasih | de sudarsanèng praja | jajagi silastu | winantu nugrahèng suksma | sumarambah kang kambah kabèh ngastuti | tut wijiling pangagnya ||