1931-09-26 - Adiwijaya kepada Karyarujita

Deskripsi judul
Teks sambungan
1. 1929-08-16 - Adiwijaya kepada Karyarujita. Kategori: Arsip dan Sejarah > Radya Pustaka
2. 1931-04-05 - Adiwijaya kepada Karyarujita. Kategori: Arsip dan Sejarah > Radya Pustaka
3. 1931-06-18 - Adiwijaya kepada Karyarujita. Kategori: Arsip dan Sejarah > Radya Pustaka
4. 1931-06-30 - Adiwijaya kepada Karyarujita . Kategori: Arsip dan Sejarah > Radya Pustaka
5. 1931-07-23 - Adiwijaya kepada Karyarujita. Kategori: Arsip dan Sejarah > Radya Pustaka
6. 1931-07-24 - Adiwijaya kepada Karyarujita. Kategori: Arsip dan Sejarah > Radya Pustaka
7. 1931-07-29 - Adiwijaya kepada Karyarujita. Kategori: Arsip dan Sejarah > Radya Pustaka
8. 1931-08-09 - Adiwijaya kepada Karyarujita. Kategori: Arsip dan Sejarah > Radya Pustaka
9. 1931-08-18 - Adiwijaya kepada Karyarujita. Kategori: Arsip dan Sejarah > Radya Pustaka
10. 1931-08-23 - Adiwijaya kepada Karyarujita. Kategori: Arsip dan Sejarah > Radya Pustaka
11. 1931-08-26 - Adiwijaya kepada Karyarujita. Kategori: Arsip dan Sejarah > Radya Pustaka
12. 1931-09-24 - Adiwijaya kepada Karyarujita. Kategori: Arsip dan Sejarah > Radya Pustaka
13. 1931-09-26 - Adiwijaya kepada Karyarujita. Kategori: Arsip dan Sejarah > Radya Pustaka
14. 1931-10-03 - Adiwijaya kepada Karyarujita. Kategori: Arsip dan Sejarah > Radya Pustaka
15. 1932-01-31 - Adiwijaya kepada Karyarujita. Kategori: Arsip dan Sejarah > Radya Pustaka
16. 1932-02-10 - Adiwijaya kepada Karyarujita. Kategori: Arsip dan Sejarah > Radya Pustaka
17. 1932-02-11 - Adiwijaya kepada Karyarujita . Kategori: Arsip dan Sejarah > Radya Pustaka
18. 1932-02-14 - Adiwijaya kepada Karyarujita. Kategori: Arsip dan Sejarah > Radya Pustaka
19. 1932-02-20 - Adiwijaya kepada Karyarujita . Kategori: Arsip dan Sejarah > Radya Pustaka
20. 1932-03-01 - Adiwijaya kepada Karyarujita. Kategori: Arsip dan Sejarah > Radya Pustaka
21. 1932-08-19 - Adiwijaya kepada Karyarujita. Kategori: Arsip dan Sejarah > Radya Pustaka
22. Adiwijaya kepada Karyarujita, 1929-32, #395. Kategori: Arsip dan Sejarah > Galeri
Citra
1931-09-26 - Adiwijaya kepada Karyarujita: Citra 1 dari 1

K. P. H. Hadiwijojo No. 482/86 Surabaia, 26 September 1931

Karya;

1. Layangmu loro pisan: ping 20 lan 24 wis padha kêtampan, bab:

a. Sêsorahe Wirasukadga wis layak, wong pancèn wis mangkono watake; mung yèn banjur dibalèni wong sing luwih pintêr, ora mufakat, jalaran mundhak ngasorke Kadga, marga wis dadi pilihane pangrèh, ingatase cara pakumpulan kawruh ora kêna. Ewadene besuk yèn wis lêt taun, ora ana pakewuhe, janji ora nganggo nyeda Kadga.

b. Jênênge kancaku kok salini "Sajono" kabeh ora ana pakewuhe, mung Kadga-Sajono kok salini "Sara-, ora mufakat marga ora ana paedahe.

2. Layangku ping 24 angka 468/85 minangka wangsulane layangmu ping 23 kanthi balèkke layang-layange Boswinkel apa wis katampan, sarta dagangan barang kuna sing arêp tak priksa apa wis bali nyang kowe? yèn durung jalukên.

3. Manawa ora ana sambekala ulihku Slasa ngarêp iki, ning Kêmise banjur nyang Paras nirahke putumu sing cilik dhewe malaria, grate nganti luwih 39, samono mau yèn kalilan, marga pamitaku[1] lagi mangkat wingi. Mula barange kuna tumuli jalukên, banjur Rêbo esuk sebakna dhewe.

Wis padha slamêt.

Catatan kaki:

1. pamitanku. (kembali)